Kunst gemaakt van glas in lood?

Ja dat lees je goed, glas in lood kunst hoef je niet alleen maar tegen te komen in een kerk, maar kan je ook in huis halen. Deze kunstvorm kan klassiek en misschien wat ouderwets ogen, maar dat is echt niet het geval. Mr. Offir bewijst namelijk het tegenovergestelde.

Recensies

 • 5 star review  Dit is een soort coole gallery/conceptstore. Een zeer aardige medewerker die je de diverse merken laat zien. Glas-in-lood, sieraden, kleding, steampunk lampen, fotoproducten, pins, etc. etc. Ook is de ruimte te huur als coole fotostudio met props. Eigenaar is erg enthousiast en heeft verstand van zaken.

  thumb Happy Crew
  3/13/2020

  5 star review  Antelope house of brands is een gallery/boetiek op de rand van de Haagse binnenstad. De winkel is niet groot, maar wel gezellig. Je kunt foto's en fotoproducten van fotograaf Pavel Bolo bekijken en aanschaffen. Van foto op acrylaat tot minibutton. Een ander merk wat je hier vind is het kledingmerk Unself. De unieke designs zijn geïnspireerd op het leven op de straat, harde muziek en de gekkies om ons heen. Als ik de tekst op de labels vrij vertaal. Van kunstwerken tot pakkende teksten, Unself heeft het allemaal. Ook zeer kunstzinnig zijn de glas-in-lood items van Aaron Offir. Van restglas maakt hij lampen decoratieve objecten en hangers. De eigenaar van de winkel neemt graag de tijd voor je om alles rustig uit te leggen. Recent heeft hij aan zijn house of brands een steampunk lampencollectie en een sieradenlijn toegevoegd. Omdat hij veel creatieve personen ontmoet en ook wil inspelen op de vraag uit de markt verhuurd hij delen van het pand als fotostudio. Licht en decoratieve objecten zijn aanwezig. Deze zaak is een aanrader als je op zoek bent naar een leuk cadeau of een uniek kledingstuk.

  thumb Martin Simonis
  2/16/2020