EERSTE-KLAS Service HOORT BIJ
PORTRETFOTOGRAFIE DEN HAAG

Een fotograaf Den Haag ziet de modellen pas los komen als ze zich op hun gemak voelen. Het spreekt voor zich dat we altijd open staan voor extra vragen of opmerkingen tijdens het fotograferen en daarna. Het grootste compliment dat we kunnen krijgen is dat vertrouwde gelezen zich opnieuw bij ons melden.

Prijzen

STUDIO HUREN
Student
Halve dag €100.-
Hele dag €180.-
Twee uur €60,-
STUDIO HUREN
Privé
Halve dag €120.-
Hele dag €195.-
Twee uur €60,-
STUDIO HUREN
Redactioneel
Halve dag €140.-
Hele dag €230.-
 
STUDIO HUREN
Commercieel
Halve dag €160.-
Hele dag €280.-
 

*Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

HALVE DAG 09.00-13.00 of 14.00-18.00
HELE DAG 09.00-18.00

Betaalmethodes

Buiten openingstijden een afspraak inplannen? Neem contact met ons op!

Recensies

 • 5 star review  Dit is een soort coole gallery/conceptstore. Een zeer aardige medewerker die je de diverse merken laat zien. Glas-in-lood, sieraden, kleding, steampunk lampen, fotoproducten, pins, etc. etc. Ook is de ruimte te huur als coole fotostudio met props. Eigenaar is erg enthousiast en heeft verstand van zaken.

  thumb Happy Crew
  3/13/2020

  5 star review  Antelope house of brands is een gallery/boetiek op de rand van de Haagse binnenstad. De winkel is niet groot, maar wel gezellig. Je kunt foto's en fotoproducten van fotograaf Pavel Bolo bekijken en aanschaffen. Van foto op acrylaat tot minibutton. Een ander merk wat je hier vind is het kledingmerk Unself. De unieke designs zijn geïnspireerd op het leven op de straat, harde muziek en de gekkies om ons heen. Als ik de tekst op de labels vrij vertaal. Van kunstwerken tot pakkende teksten, Unself heeft het allemaal. Ook zeer kunstzinnig zijn de glas-in-lood items van Aaron Offir. Van restglas maakt hij lampen decoratieve objecten en hangers. De eigenaar van de winkel neemt graag de tijd voor je om alles rustig uit te leggen. Recent heeft hij aan zijn house of brands een steampunk lampencollectie en een sieradenlijn toegevoegd. Omdat hij veel creatieve personen ontmoet en ook wil inspelen op de vraag uit de markt verhuurd hij delen van het pand als fotostudio. Licht en decoratieve objecten zijn aanwezig. Deze zaak is een aanrader als je op zoek bent naar een leuk cadeau of een uniek kledingstuk.

  thumb Martin Simonis
  2/16/2020